fredag 28. september 2012

Høst og messe

Nå fyker tiden avsted, og man rekker bare en brøkdel av det man har planer om - men DET er det samme hver høst! 
Lenge siden siste bloggpost, men jeg har vært en tur i Nord-Norge, godt å komme på hjemlige trakter...selv om jeg dessverre ikke rakk en tur til Sulis denne gang, Det er liksom en helt annen luft, klarere og skarpere, oppe i Nord enn det er her i Tigerstaden. 
I morgen er det Høstens vakreste eventyr for oss kortlagere og scrappere: StempelScrapMessen i Skedsmohallen!!!! Der møtes 15-1700 papirgale damer (mest damer, men noen få menn) til shopping, prating, treff, og masse kos!!! Jeg gleder meg utrolig denne gang; første messe jeg KUN er på utsiden av butikk - skal ha et par kurs, men DET er bare kos :)   
er forresten stygt redd for at det også kan bli dyrt.....

Har et kort som har vært ferdig en stund, og det er nå på vei til en som fortjener en hilsen!


Stempel fra Make it Crafty. Og fargene legger jeg inn senere....hobbyrommet er "blåst" nå, og notatet med farger er "arkivert" - må ha alt klart når jeg får helgebesøk av Malin, en god venninne og tidligere kollega i helgen :) Så det er masse å glede seg til!!!
 Håper DU også har gleder i helgen!!

2 kommentarer:

Jill sa...

Nydelig!!
herlige farger og et flott motiv :)
Kos deg på messe, det blir nok bra det tenker jeg! Jeg holder meg hjemme og hviler lommeboka...hihi

Ha en god helg Siv!
Klemmer

Yasmine sa...

Det motivet er bare så flott:) Nydelig fargekombinasjon du har brukt. Kos deg masse på messe, skulle ønske det var meg, men bor dessverre for langt unna. Ha en riktig god helg:)