fredag 28. desember 2012

Romjulsdrøm

Det er et nydelig vintervær her i Oslo nå, og vi har benyttet fridagene til å være ute i naturen. Noen skigåer er jeg ikke, men det har blitt flere gode lange turer til fots. I dag tok jeg med kameraet, og her ser dere hvor vakkert det er Lillomarka nå:


Nå skal jeg gjøre meg klar til et romjuls-selskap, og i morgen tenker jeg det blir noen kort igjen :)

Ha en fantastisk dag :)

5 kommentarer:

Jill sa...

Herlige bilder Siv. Det er virkelig flott ute nå om dagen. Jeg sover på dagen ettersom jeg jobber hver natt nå, men mine store og små her hjemme koser seg ute i det kalde finværet!
Kos deg i romjulen, lad batteriene og så sees vi snart igjen ♥
Masse klemmer

Gunn (Merete) sa...

Nydelige bilder, kos deg. Jeg prøver å komme meg over dørstokkmila, men den er så lang, og jeg er nok en smule utlada. I morra skal jeg prøve å komme meg ut på en trilletur med Remi Aleksander. Kortlaging er det blitt lite av. Kommer sterkere tilbake over helga 😀

Sissel sa...

Nydelige bilder Siv, Lillomarka er utrolig flott!!
Klem Sissel

Kjersti sa...

Så lekre bilder, det er virkelig flott med vinter og kulde - men nå er det over, ihvertfall hos meg... is, hålke og varmegrader:(
Godt nytt år Siv!
Klem fra Kjersti:)

Anne sa...

Hei og godt nyttår!

Så flotte bilder! Det var helt nydelig vintervær i noen dager i julen her også, men nå er all snøen borte og erstattet av gråvær og hålke :-( Da får vi kose oss innendørs med stempler og tusjer i stedet :-)

Takk for flott inspirasjon i 2012 og gleder meg til å følge deg videre i 2013!